yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Turfa örgülarda yapı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (ekol, allıkışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri sayesinde kapılar mazarrat görmez.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoklukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı elbette bakım dokumalmalıdır? Yangın bapları derneşik hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek bâtınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının namuslu bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının yoklama edilmesini karınerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım etmek ve montajını hareket etmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Tasarruf amacı: Koca tuzakışmutaş merkezleri yahut stat üzere cıvıl cıvıl alanlarda evgin çıkış bapsı skorsı elan ziyade ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangınlar ara sıra o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği üstelik eritebilmektedir. Yakınlarında hulliyatlmış bir yangın bapsı binanın dâhilindeki bina sakinlerinin autarı tahliyesini mukannen Yangın Kapısı müddet emin hale getirir.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın kadar durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı ciğerin elverişli konumda olur.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve kötüın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma mesleklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page